Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Els pactes ERC-RCat també arriben a Sant Cugat

La consigna de la direcció nacional d’ERC de buscar pactes amb altres formacions independentistes per a les municipals, sumada a l’acostament cap als republicans protagonitzat pel president de Reagrupament, Joan Carretero, després de veure com RCat es quedava fora del Parlament estan recollint els seus fruits. El pacte ja s’ha consolidat a Puigcerdà, feu de Reagrupament, i sembla que les negociacions a Barcelona avancen a bon ritme. En aquest context, aquest dimecres s’ha donat a conèixer que l’acord també s’estendrà a Sant Cugat on ERC ha avançat que l’alcaldable republicana, Mireia Ingla, encapçalarà la llista electoral.

Redacció
Redacció 27/01/2011

Segons un comunicat d’ERC, l’entesa mantindria ‘gran part’ dels programes electorals de les dues formacions. En canvi, l’elaboració de la resta de la llista electoral queda pendent de negociació. De fet, l’acord l’han d’acabar de ratificar les respectives assemblees. Les dues forces també mantenen les portes obertes a altres formacions independentistes, en referència a la CUP i Solidaritat, per presentar-se en la mateixa candidatura.

L’alcaldable republicana, Mireia Ingla, ha valorat la gran sintonia amb els responsables de Reagrupament i s’ha mostrat convençuda que finalment s’arribarà a un acord definitiu. Són declaracions a Cugat.cat.