Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Els opositors al 4rt cinturó convoquen una manifestació el 18 de novembre

La Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC) ha presentat oficialment la manifestació convocada pel pròxim 18 de novembre i ha volgut recordar al Govern que la campanya no és una única entitat contra aquesta infraestructura, sinó que representa moltes persones de diferents àmbits de la societat civil. La presentació d’aquesta manifestació ha comptat amb una trentena de persones reconegudes en diversos àmbits professionals, com l’ex coordinador d’Unió de Pagesos, Pep Riera i el futbolista del FC Barcelona Oleguer Presas.

Redacció 15/11/2007

La Campanya Contra el Quart Cinturó, amb el suport de diverses persones reconegudes dels àmbits de l’associacionisme, l’educació, la cultura, els mitjans de comunicació i la pagesia del Vallès Occidental i de l’Oriental han recolzat explícitament la pròxima manifestació de la campanya convocada pel diumenge 18 de novembre a Granollers.

Els membres de la campanya denuncien que el model de mobilitat que es vol aplicar és un model obsolet que comportarà la pèrdua de part del patrimoni natural dels vallesos, l’empitjorament de la qualitat ambiental, a més de l’increment de vehicles i de les zones urbanitzables .