Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Els morts també voten

A través d’Im-Pols trobem el documental ‘Quilombo Electoral’ en un blog que entre altres coses diu: Es tracta d’un documental que a través d’entrevistes, càmera oculta i altres reportatges, mostra […]

Redacció
Redacció 24/02/2009

A través d’Im-Pols trobem el documental ‘Quilombo Electoral’ en un blog que entre altres coses diu:

Es tracta d’un documental que a través d’entrevistes, càmera oculta i altres reportatges, mostra com funciona el sistema amb el qual voten els emigrants. Segons l’autor, són varis els mitjans de comunicació que posseeixen aquest material des de fa temps, però no ho van emetre. Tampoc cap partit polític hi ha posat interès.

Entre d’altres coses, es pot veure com una mateixa persona entrega 6 vots i com també es recull el vot d’una persona morta. Però millor que jutgeu vosaltres mateixos i que veieu el documental.

L’autor del documental, explica al seu blog que portava anys pensant en la conveniència de penjar a la xarxa aquest treball i creu que ja ha arribat el moment, a poques setmanes de les eleccions gallegues.

Ja han passat més de tres anys des de la seva realizació. El temps no passa en va i ara recordant els motius que el van dur a Buenos Aires a produir i realitzar aquesta peça, segons explica l’autor, ara el motiven a penjar-ho en la xarxa.