Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Els locals d’oci nocturn demanen que s’ampliïn els horaris del transport ferroviari

|

- Publicitat -

Joaquim Boades ha explicat a l’ACN que una mesura d’aquestes característiques beneficiaria l’activitat dels establiments d’oci d’arreu de Catalunya. La manca de servei ferroviari i de les línies d’autobusos nocturnes és una ‘limitació greu’ a la mobilitat dels joves o persones que volen anar a sopar o a una discoteca fora del seu terme municipal.

Boades ha manifestat que després de la reunió, el secretari per a la Mobilitat s’ha ‘compromès’ a demanar al Ministeri de Foment que estudiï la possibilitat d’allargar fins a les dues de la matinada els horaris del servei de Rodalies i regionals.

Publicitat

D’altra banda, en relació amb la possibilitat d’allargar els horaris dels Ferrocarrils de la Generalitat, Manel Nadal també s’ha mostrat en ‘bona disposició’ a estudiar aquesta possibilitat, segons ha explicat Boades.

El secretari general de Fecasarm ha manifestat que si s’aconsegueix aquesta mesura, els empresaris del sector ‘incentivaran’ l’ús del transport ferroviari entre els seus clients a través de descomptes a les entrades i en les consumicions dels clients, prèvia presentació del justificant de transport.

En el transcurs de la reunió també s’ha parlat sobre la necessitat de posar en marxa un servei d’autobusos nocturns entre localitats catalanes. Fecasarm s’ha compromès a presentar davant del departament un estudi-proposta de les línies que s’haurien d’implantar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut