Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Els joves de la Franja de Ponent gaudiran per setè any del cicle de cinema en català

Les localitats de Tamarit de Llitera i Mequinensa projectaran en els seus cines durant els mesos d’octubre i novembre cinc pel·lícules en català gràcies al compromís del Circuit Urgellenc, de la secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i a la Institució Cultural de la Franja de Ponent (ICFP).

La iniciativa que arriba a la seva setena edició pretén acostar la llengua catalana als més joves i a la població de la Franja en general. La Institució repartirà entrades gratuïtes entre els joves interessats.

Redacció
Redacció 17/10/2008

Així, a les sales de cinema de Mequinensa i Tamarit de Llitera es podran veure ‘Kung Fu Panda, ‘Wall-E’, ‘Space Chimps’, ‘Doraemon i les mil i una aventures’ i ‘Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall’.

Com en altres edicions, la Institució Cultural de la Franja de Ponent lliurarà centenars d’entrades a nens i joves de les comarques de la Llitera, el Baix Cinca i el Matarranya. A més, tots els socis de l’entitat també poden sol·licitar-ne de forma gratuïta.