Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Els guionistes i els negociadors dels estudis de Hollywood arriben a un acord

Per fi tindrem Lost, House, Anatomia de Grey, i altres sèries vàries que molts adictes patien al pensar que podien ser abreviades o escurçades per la vaga de guionistes als EUA. Els negociadors dels estudis de Hollywood i els guionistes en vaga han pactat els termes d’un nou contracte que podria ser presentat als líders del Sindicat de Guionistes d’aquí a uns dies i, en el cas que fos aprovat, posaria fi a final d’aquesta setmana als tres mesos de vaga, segons han revelat avui a Reuters dues fonts.

Redacció 05/02/2008

Tot i que les bases de l’acord es van assolir durant el cap de setmana, les dues bandes han d’elaborar el llenguatge del contracte abans d’enviar-lo per a la seva aprovació a les taules de govern de les sucursals de les costes est i oest del sindicat d’escriptors, han assenyalat les mateixes fonts.

Aquestes fonts, que han estat informades de l’estatus de les negociacions però no han estat autoritzades a parlar públicament sobre l’assumpte, han declarat que els negociadors esperen que el sindicat de guionistes (WGA) prengui accions respecte al tracte a partir de divendres.