Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1101
La República

Els fets a Subirats demostren la perillosa mentida de Zoido

El ministre espanyol d'interior, Juan Ignacio Zoido, va assegurar que la “cèl·lula terrorista ha quedat totalment desarticulada”. Unes declaracions que de seguida van ser desmentides pel conseller d'interior Joaquim Forn i pel mateix Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero. Al cos policial català tampoc va agradar el to del ministre i li van recordar que eren els Mossos qui portaven la investigació. Amb els fets d'ahir a Subirats, es va demostrar com d'equivocat estava el popular.

Redacció
Redacció 22/08/2017
Zoido hauria de dimitir
 
Per sort, la ciutadania va fer cas omís de les declaracions del ministre Zoido i, per contra, ha seguit les indicacions dels Mossos. La col·laboració anònima ciutadana ha estat clau per a localitzar Younes Abouyaaqoub. Els Mossos van rebre avisos de diferents persones, fins i tot d'una que assegurava ser experta en fisonomia humana i que assegurava que el terrorista es trobava a Subirats. I així va ser.
 
La cèl·lula, ara sí que estaria controlada
 
Els Mossos, de la mà del seu Major, han explicat que, ara per ara, totes les persones implicades en els atemptats estan morts (per l'explosió d'Alcanar o abatuts a Cambrils o Subirats) o estan detinguts. Un total de 12 persones.

El govern espanyol no accepta la bona feina del govern català
 
La crònica de @granollacs a la secció @tempsdesedició encerta a l'hora d'analitzar l’actitud derrotista del govern espanyol: “Rajoy, Millo i Soraya es reunien moltes hores més tard, ja de nit, en la clandestinitat, per parlar del temps, sense cap informació rellevant a oferir, com si fossin a la seu de l’ambaixada espanyola a la República Catalana.”