Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Els estudiants de la UB rebutgen Bolonya

|

- Publicitat -

‘S’ha de paralitzar l’aplicació de l’espai europeu d’educació superior per iniciar un procés de debat sobre el futur de la universitat pública?’ és la pregunta que els estudiants de la UB estaven convocats a respondre aquest dijous. Si bé habitualment les eleccions que se celebren a al UB per escollir el rector no registren entre els estudiants una participació que arribi al 10%, el referèndum ha assolit un 20,35%. La pregunta formulada als estudiants per part del mateix col·lectiu serà duta a petició al claustre que l’equip de govern de la UB celebrarà el 5 de març.

El rectora afirma que ‘s’ha de veure aquesta consulta com un exemple dels mecanismes que recullen’ els seus estatus i reglaments i que ‘han de servir com a forma d’avenç dialogat cap a la resolució de les discrepàncies actuals’.

Publicitat

Les facultats on més estudiants han acollit a les urnes han estat la de Medicina i la de Formació del Professorat, amb un 39,88% i un 27,44% respectivament. D’altra banda, on menys estudiants han votat és a la d’Economia d’Empresa i a la d’Infermeria amb un 6,99% i un 8,6% de participació.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut