Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Els diputats, també en vaga

No només els mestres van fer vaga ahir a tot Catalunya. La majoria dels 135 diputats del Parlament també s’hi van sumar, atenent a la fotografia difosa per l’agència ACN […]

Redacció
Redacció 20/03/2009

No només els mestres van fer vaga ahir a tot Catalunya. La majoria dels 135 diputats del Parlament també s’hi van sumar, atenent a la fotografia difosa per l’agència ACN corresponent al moment en què la diputada de CiU Irene Rigau interpel·lava el conseller d’Educació, Ernest Maragall, sobre el per què de la vaga. Tots els grups parlamentaris han fet declaracions i contradeclaracions als mitjans de comunicació sobre la importància de l’educació com a pilar essencial de la Catalunya del futur, però s’abstenen de debatre-ho seriosament al Parlament, l’espai reservat oficialment per a tal efecte.

La interpel·lació de CiU coincidia amb la reunió Castells-Huguet-Saura sobre la negociació amb l’estat per millorar el finançament de la Generalitat, un altre punt clau per al país, d’acord. Però sembla improbable que generés tanta expectativa dels diputats com per justificar un hemicicle tan buit.