Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Els corcs es ‘mengen’ el partit d’Albert Rivera

L’oportunisme de presentar-se com el partit més nou a Espanya ha dut a Ciudadanos a augmentar la intenció de vot de manera exponencial en els últims mesos. És per això que Albert Rivera intenta expandir-se de manera precipitada per posar el tentacle en tants municipis i comunitats com sigui possible. Tanmateix, les presses i la impossibilitat de controlar-ho tot li estan jugant una mala passada: els ‘corcs’ estan envaint el seu partit, és a dir, la gent de la més baixa estofa. 

Redacció
Redacció 29/04/2015

C's, porta d'entrada per la púrria

Ciudadanos ha estat en aquestes eleccions municipals el partit on qualsevol personatge ha tingut més fàcil sortir a una llista electoral tot just afiliar-s’hi. Des d’imputats fins a falangistes, passant per xenòfobs, anticatalans i trànsfugues, la manca d’implantació de baix a dalt del partit ha provocat en els últims mesos incomptables escàndols en el si de Ciudadanos.

“Eres un Catalufo Hijo de la Gran Puta”

Per exemple, A Getafe (Madrid), tres dels cinc dirigents de la junta local havien format part de Falange i España 2000; a Madrid, un coordinador, Carlos López Martín, va dir a Twitter: “Eres un Catalufo Hijo de la Gran Puta” i “Escuchar durante más de 15 minutos una conversación en acento latino es perjudicial para la salud”; a Astúries, qui havia de ser el candidat a president de la comunitat, Francisco Gambarte, va dir que es netejaria el cul amb l’estelada; al País Valencià, a un coordinador, Fernando Mut, el van imputar en el marc del cas Innova;  la número 3 a la Comunitat de Madrid, Eva Borox, va ser expulsada del PSOE per haver afiliat amics del PP a la formació.

Possible cas d'intrusisme laboral

Ara Ciudadanos encara està experimentant un ascens fulgurant, però l’experiència de Podemos, que ja està baixant del núvol tan de pressa com va pujar-hi, els ha posat en alerta. És per això que Rivera ha contractat una assessoria empresarial per investigar els seus candidats, a la recerca de corcs disposats a podrir el partit en temps rècord. Ara bé, fins i tot això li ha sortit malament, ja que l’Associació Nacional d’Agències de Detectius Privats d’Espanya ha denunciat que l’empresa que C’s ha utilitzat per la investigació “no pot realitzar investigacions privades a persones”. Els ‘taronja’ han col·laborat, doncs, en un cas d’intrusisme laboral que podria fer aquesta contractació il·legal i donar-li maldecaps jurídics. Rivera està amb l’aigua al coll.