Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Els constructors demanen la gestió descentralitzada de l’aeroport de Barcelona

El Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques s’ha adherit a la campanya de comunicació ‘Catalunya vol volar més alt’. La iniciativa demana un nou model de gestió per a l’aeroport de Barcelona i la impulsa l’associació FemCAT, amb el suport de nombroses entitats del món econòmic i social de Catalunya. Segons el president del Gremi de Constructors de Barcelona i Comarques, Néstor Turró, ‘el Gremi ha demostrat al llarg de la seva història l’arrelament i el compromís amb el territori, i és des d’aquesta coherència que defensem un model de gestió que situï l’aeroport de Barcelona com una instal·lació capdavantera a nivell europeu i, alhora, que projecti Catalunya arreu del món’.

Redacció 08/01/2008

El Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques (gremi-obres) s’ha adherit a la campanya de comunicació ‘Catalunya vol volar més alt‘. La iniciativa demana un nou model de gestió per a l’aeroport de Barcelona i la impulsa l’associació FemCAT, que és una fundació privada que impulsen empresaris, directius i professionals d’àmbits diversos, creada amb l’objectiu de dur a terme i donar suport a iniciatives que permetin el progrés de la societat catalana.

Segons Turró, Catalunya vol volar més alt i per això reclama una gestió descentralitzada de l’aeroport de Barcelona i la participació de Catalunya en un nou model eficient, modern i professional. La campanya consisteix en la publicació a plana sencera d’un text demanant un canvi de model de gestió, amb els noms de totes les entitats del món econòmic i social de Catalunya que hi prenen part.

El Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques és una entitat sense afany de lucre que representa a més de 4.500 pimes del sector constructor català. El principal objectiu de l’entitat és la defensa dels interessos dels seus agremiats i la representació de les empreses constructores catalanes davant de les administracions, institucions socials, entitats vinculades al món de la construcció i mitjans de comunicació.