Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Els condons de Fèlix Millet

A aquestes alçades els catalans estem curats d’espants pel que fa als tripijocs de Fèlix Millet a l’hora de desviar els diners del Palau de la Música cap a la […]

Redacció
Redacció 25/02/2011

A aquestes alçades els catalans estem curats d’espants pel que fa als tripijocs de Fèlix Millet a l’hora de desviar els diners del Palau de la Música cap a la seva, o altres butxaques. Des de les reformes a casa seva o a casa de les seves filles, fins als tallats i croissants d’esmorzar pagats amb la targeta de crèdit del Palau, passant pel casament de la filla amb estafa als sogres inclosa, semblen més pròpies d’una pel·lícula còmica que de la vida real.

El límit de Fèlix Millet, però, encara va molt més enllà i -com a mínim per ara- l’últim escàndol l’ha desvelat aquest dijous al matí Josep Maria Loperena al programa El matí de TV3, on ha anat a presentar el llibre El circo de los corruptos on s’expliquen detalls d’alguns dels casos de corrupció més sonats dels darrers anys a l’Estat espanyol. Loperena assegura (podeu escoltar-ho al minut 14 del vídeo) haver tingut accés al sumari del cas Millet on s’hi ha arribat a trobar fins i tot tiquets de Farmàcia per haver comprat preservatius que s’han pagat amb diners del Palau de la Música. Segurament la institució no ha patit econòmicament més pel sexe segur de Fèlix Millet però l’anècdota demostra fins a quin punt Millet feia i desfeia amb els diners del Palau sense que ningú s’exclamés, una mostra més de fins on podia arribar la cara dura del personatge. Gairebé iguala els xiclets Trident pagats amb fons públics de quan l’expresident valencià Eduardo Zaplana era ministre espanyol de Treball.