Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Els cementiris de Barcelona amplien els horaris per la festivitat de l’1 de novembre

Tots els cementiris de Barcelona ampliaran els horaris durant la festivitat de Tots Sants i alguns oferiran concerts de música clàssica, segons ha informat avui Cementiris de Barcelona. Dissabte podrà escoltar-se música clàssica als cementiris de Poblenou i les Corts. Un quartet de corda oferirà cançons com l”Adagio’ de Tommaso Albioni, ‘Paraules d’amor’ de Joan Manuel Serrat o ‘El Cant dels Ocells’. També el dia 1 de novembre es farà una missa en commemoració dels difunts a les capelles dels cementiris de Sarrià, les Corts i Sant Andreu a les 12.00 hores i a Sants a les 11.00.

Redacció
Redacció 01/11/2008

A més, durant el cap de setmana es podrà fer qualsevol mena de consulta o tràmit a les administracions dels nou cementiris.

La ruta nocturna pel Cementiri del Poblenou s’ha posposat a causa de qüestions meteorològiques i es farà la setmana que ve. La ruta nocturna incorporarà la tradició mexicana del Dia de Morts a través de l’ornamentació del recinte.

Els dies 1 i 2 de novembre els cementiris de Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, Sarrià, les Corts, Sants i Collserola romandran oberts de 8.00 a 18.00 hores.