Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Els Catalans Dragons disputaran la final

L’equip de la Catalunya Nord de la categoria “rugbi a tretze”, els Catalans Dragons, han aconseguit arribar a la la final de la Super League anglesa. Després d’imposar-se diumenge contra Wigan Warrions (setze cops finalistes) els catalans tindran l’oportunitat de fer-se amb el títol. De fet els Dragons Catalans podrien esdevenir el primer club no anglès a guanyar la competició.

Redacció 31/07/2007

L’equip de la Catalunya Nord de la categoria “rugbi a tretze”, els Catalans Dragons, han aconseguit arribar a la final de la Super League anglesa. Així que els Catalans Dragons, que es van classificar ahir diumenge per a la final de la Carneige Challenge Cup, disputaran el partit a Wembley el proper 25 d’agost, contra el Saint Helens RLC.

El fet d’haver arribat a la final pren encara més importància tenint en compte que els catalans van vèncer als Wigan Warrions a Warrignton, un club anglès que ha estat disset vegades campió de la Carneige Challenge Cup contra tots els pronòstics i totes les apostes ja que no eren els favorits. Per sorpresa de tothom, l’equip rossellonès va imposar-se aquesta vegada per 24 a 37, sota l’atenta mirada del mig miler de catalans que presenciaven el partit. A la final els esperen 80.000 espectadors i la presència de la reina d’Anglaterra.