Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Els catalans a la RFEF, decisius pel Catalunya-Argentina

Les principals parts implicades al Catalunya-Argentina, és a dir, la Federació Catalana de Futbol (FCF), l’empresa Multimedia Sports i l’Associació de Futbol Argentí (AFA) ja fa setmanes que van tancar l’acord per celebrar l’amistós del proper 25 de maig, però cal l’autorització de la Federació Espanyola perquè el partit es pugui jugar. Aquest divendres la junta de la RFEF es reunirà i podria decidir el futur d’aquest partit. De fet si no es fa divendres la cosa podria perillar, ja que els argentins necessiten assegurar les dates de la seva gira europea. En l’acceptació o la denegació del matx hi tindran un pes especific decisiu els catalans que formen part de la RFEF: Joan Laporta, Daniel Sánchez Llibre i Joan Gaspart, vicepresident de la Federació. Esperem que, aquesta vegada, actuïn en clau de país.

Redacció
Redacció 15/01/2008

El 25 de maig no és data FIFA, de manera que no hi hauria d’haver cap problema per autoritzar el Catalunya-Argentina al Camp Nou, però la Federació Espanyola i, concretament, l’espanyolíssim Angel María Villar que la dirigeix ja ens ha posat altres entrebancs en el passat que fan témer que la reunió de divendres sigui plàcida.

I és que sembla que la RFEF vol refredar el matx no decidint-ne la seva celebració aquest divendres, de manera que llavors seria difícil que els argentins esperessin a la propera reunió de la Federació i acabessin renunciant a jugar el matx, ja que esperen confirmació abans de finals de gener. Si no passarien a buscar-se un altre rival.

A la Federació Catalana esperen que Joan Gaspart pressioni Ángel María Villar perquè autoritzi el partit, ja que la setmana on es jugaria el nostre partit no és setmana FIFA. La clau és que la decisió es voti a la junta de divendres, ja que a la propera reunió els argentins ja haurien retirat la seva oferta i s’haurien buscat un altre partit.