Edició 1766

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1766

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Els candidats a l’alcaldia de Barcelona escullen botigues de barri i de marca per vestir-se

|

- Publicitat -

Tant l’alcaldable de CiU, Xavier Trias, com el d’Esquerra, Jordi Portabella, opten clarament per roba de marca, ja que Portabella assegura comprar a Armand Basi i Trias opta per l’estil de Furest, segons han assegurat tots dos a Europa Press.

Publicitat

Tot i això, mentre que el candidat de CiU fa una aposta clara per un únic establiment, el líder republicà assegura que no té un “lloc fix” i que li agrada descobrir botigues noves.

Per la seva banda, l’alcaldable popular, Alberto Fernández Díaz, i l’ecosocialista, Imma Mayol, han explicat que compren la roba en establiments de barri, sense especificar si es tracta de botigues de marques prestigioses o menys conegudes.

A Fernández Díaz li agraden les botigues “de tota la vida” perquè creu que el tracte és “més directe amb la gent”. Ha revelat, a més, que compra durant el període de rebaixes, però que no és assidu dels outlets.

L’alcaldable d’ICV-EUiA-EPM adquireix la major part de les seves peces en un taller de l’Hospitalet de Llobregat, d’unes amigues seves que produeixen gènere de punt, i aposta així pel producte artesanal. Els pantalons, en canvi, els compra en comerços pròxims a casa seva.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió