Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els Bombers fan més de 400 sortides al Principat a causa del temporal

|

- Publicitat -

Per demarcacions, els Bombers han fet 38 sortides a Girona. D’aquestes, dues a Alt Empordà, sis al Baix Empordà, quatre a la Cerdanya, quatre a la Garrotxa, set al Gironès, nou al Ripollès i sis a la Selva. A la demarcació de Lleida s’han fet 41 actuacions. Concretament, una a l’Alt Urgell, set a les Garrigues, quatre a la Noguera, quatre al Pallars Jussà, dues al Pallars Sobirà, cinc al Pla d’Urgell1, sis a la Segarra, cinc al Segrià, dues al Solsonès, dues més a l’Urgell i tres a la Val d’Aran.

La demarcació de Tarragona és la que més ha patit les conseqüències del temporal. Els Bombers hi ha fet 191 sortides. D’aquestes, quatre a l’Alt Camp, vuitanta al Baix Camp, una al Baix Ebre, onze al Baix Penedès, vint-i-dues a la Conca de Barberà, una al Montsià, sis al Priorat, una a la Ribera d’Ebre, seixanta-quatre al Tarragonès i una a la Terra Alta.

Publicitat

I, finalment, a la demarcació de Barcelona, els efectius dels Bombers han treballat en un total de Sis s’ha dut a terme a l’Alt Penedès, nou a l’Anoia, deu al Bages, dotze al Baix Llobregat, catorze al Barcelonès, cinc al Berguedà, nou al Garraf, vint-i-set al Maresme, set a Osona, trenta-quatre al Vallès Occidental i vint-i-vuit al Vallès Oriental.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut