Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Els bòlids de la Guàrdia Civil

La crisi no es fa notar a tots els sectors. De fet, alguns economistes experts afirmen que ara li toca al sector públic consumir per incentivar l’economia. Doncs la Guàrdia […]

Redacció
Redacció 09/02/2009

La crisi no es fa notar a tots els sectors. De fet, alguns economistes experts afirmen que ara li toca al sector públic consumir per incentivar l’economia. Doncs la Guàrdia Civil espanyola s’ho ha pres al peu de la lletra. Tant es així, que han renovat els seus cotxes.

Així ens ho ensenya l’increible bloc d’un estudiant qualsevol. Com podem comprovar els cotxes nous de la Guarda Civil són d’una gamma molt superior als Altea i Toledo que tenen els Mossos!


 

D’altra banda la policia italiana sí que sap muntar-s’ho bé! La policia estatal del país de la bota està d’enhorabona, ja que disposaran d’alguns cotxes de luxe com Ferrari i Lamborghini que van ser confiscats a la Camorra, de la màfia del sud a la regió de la Campania. A l’operació contra la Camorra dels dies passats, la Guàrdia de Finances (policia fiscal i duanera) ha confiscat béns per valor de 100 milions d’euros.