Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Els atacs terroristes disparen la demanda de pilons en un 500%

A Alemanya la demanda de pilons després d'atemptats terroristes s'ha disparat fins al 500%, un 300% a França i s'espera que a Espanya hi hagi una rèplica d'aquestes dades.

Redacció
Redacció 25/08/2017
Després dels atemptats de Niça (França) que van assassinar 84 persones i una cinquantena de ferits i l'atropellament de Berlín al mercat nadalenc on van matar 12 persones i el més recent de les Rambles de Barcelona on una furgoneta es va endur la vida de 13 persones i va deixar més de 100 ferits, les autoritats europees són conscients del risc i fa mesos que s'estan reforçant les mesures de seguretat.
 
Això ha provocat que les “sol·licituds per posar pilons s'han disparat un 500% a Alemanya en l'últim semestre” explicava el director gerent del grup de mobiliari urbà Anortec a El Confidencial.

Més seguretat

 
Segons recull el digital, Alemanya és un dels clients internacionals més importants per aquesta empresa, per davant de Bèlgica i per darrere de França, on la demanda també ha pujat fins al 300%.
 
Cal recordar que París també ha estat víctima del terror ja sigui via explosius, amb camions, ganivets o metralladores com a la sala Bataclan.
 
Tal com avança El Confidencial, Anortec preveu que a Espanya, a curt termini, hi hagi una rèplica d'aquestes dades.