Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El X Congrés de l’Empresa Familiar arrenca oficialment avui a Palma amb la presència d’Al Gore

El X Congrés Nacional de l’Empresa Familiar que té lloc a Palma arrenca oficialment avui amb una cerimònia d’inauguració presidida pel president del Govern balear, Francesc Antich, després s’oferirà una conferència el president del Partit Popular, Mariano Rajoy. Encara que els assistents van ser rebuts ja ahir per l’alcaldessa de Palma en un còctel de benvinguda en el Museu d’Art Contemporani Es Baluard, avui començarà el cicle de conferències en el qual, destacarà la que durà a terme l’exvicepresident d’EUA, AL Gore, sota el títol ‘Una veritat incòmoda’.

Redacció
Redacció 22/10/2007

Prèviament, a la inauguració participaran, a més d’Antich, el president de l’Institut de l’Empresa Familiar, Joan Roig, el president d’ABEF, Juan Carlos Rosselló, el president de PricewaterhouseCoopers, Carlos Mas, i el conseller delegat José García Pedrera.

L’útlima de les conferències la realitzarà el president del Govern de l’Estat espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, abans que el president autonòmic Antich presideixi l’esmorzar clausura en el Poble Espanyol.

Està previst que Rodríguez Zapatero i Antich es reuneixin aquesta mateixa tarda, el que constituiria la primera trobada entre ambdós dirigents des que es veiessin el passat mes d’agost en la base aèria de Son Sant Joan, amb motiu de la visita que Zapatero va realitzar a Palma per a entrevistar-se amb el Rei Joan Carles al Palau de Marivent.