Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

El vídeo de ‘Xirinacs al Palau’ ja pot veure’s per Internet

El vídeo resum de ‘Xirinacs al Palau‘, l’emotiu acte multitudinari que va tenir lloc al Palau de la Música Catalana el passat mes d’octubre per recordar al desaparegut catalanista Lluís Maria Xirinacs ja pot consultar-se a Internet. TV3 ha penjat el resum de l’esdeveniment a la xarxa, de manera que ja es poden veure els millors moments d’aquella nit màgica, que va comptar amb la participació de periodistes com Antoni Bassas i Miquel Calçada, així com d’Alfons López Tena, Isabel-Clara Simó i nombres personalitats dels Països Catalans, així com amb actuacions musicals d’Obrint Pas, Aramateix o Maria del Mar Bonet. Properament el documental serà editat en DVD i comercialitzat.

Redacció
Redacció 05/02/2009

La presentació de ‘Xirinacs al Palau’ va anar a càrrec del periodista Josep Puigbó, i també van intervenir els periodistes Josep Cuní, Antoni Bassas i Miquel Calçada, l’ex-director del diari Avui Vicent Sanchís, el futbolista Oleguer Presas, l’actor Toni Albà, el vocal del Consell General del Poder Judicial Alfons López Tena, l’escriptora Isabel Clara Simó, el filòsof Josep Maria Terricabras, l’editor valencià Eliseu Climent, el president d’Òmnium Cultural, Jordi Porta i del sociòleg Salvador Cardús, i d’en Víctor Alexandre entre d’altres.

Aquest acte va fins i tot es va arribar a seguir en directe pels cinemes de Berga (Berguedà, La Seu d’Urgell (Alt Urgell) , Lleida (Segrià) , Mollerussa (Pla de l’Urgell), Palamós (Baix Empordà) i Tàrrega (Urgell).

Aquest és el vídeo de Xirinacs al Palau: