Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Acebes, Aznar i el Papa parlen sobre l’Acampada Jove

Què creus que opinen personatges com l’Aznar, el Papa, José Bono, Acebes, Losantos i Bush sobre l’Acampada Jove 2007? Doncs en el nou vídeo de presentació del festival musical independentista més important de Catalunya t’ho ensenya en clau d’humor. El vídeo editat pels organitzadors fa una crida als i les joves dels Països Catalans a assistir al festival del jovent independentista.

Redacció
Redacció 13/06/2007

El jovent independentista amb aquest vídeo promocional vol donar un caire humorístic al festival fent una sèrie d’imitacions dels personatges més característics de la caverna espanyolista recomanant la prohibició del festival per diferents motius.

Així doncs, dins el vídeo es poden veure les imitacions de personatges com Federico Jiménez Losantos, locutor de la Cadena COPE, Ángel Acebes, secretari general del Partit Popular, José Maria Aznar, ex-president del govern espanyol i el rei Juan Carlos I . També trobarem les imitacions dels personatges més característics de la dreta mundial com són Joseph Ratzinger, papa de l’església catòlica i George Bush, president dels EUA.

Pel que fa a les novetats tècniques aquest any la direcció de comunicació de l’Acampada Jove ha incorporat al portal de vídeos YouTube un canal anomenat AcampadaTV on a partir d’avui es podran anar veient tots els vídeos relacionats amb el festival independentista. Dani Casanovas, director de Comunicació del festival, ha declarat que “actualment l’Acampada Jove 2007 és l’únic festival que gaudeix d’un canal propi al Youtube” també a afegit que “amb aquest canal les i els joves que vulguin assistir-hi tindran una nova manera de conèixer el festival i podran enviar els seus propis vídeos d’altres anys”.

directe!cat és el diari digital oficial de l’Acampada Jove 07. També podeu veure el vídeo al web de les JERC o aquí: