Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El tuit de la vergonya que va fer la Policía just quan TV3 emetia el documental de l’1-O

Gerard Sesé @gerardsese | A les xarxes socials no es solen donar les casualitats i menys que hi ha un community manager pel mig. I és que el perfil oficial de la Policía Nacional Española va fer un vergonyant tuit en plena emissió del documental del Sense Ficció a TV3 sobre el referèndum de l'1 d'octubre.

Redacció
Redacció 10/01/2018
Així ho va detectar el periodista Pere Mas que va retreure la publicació de la Policía. I és que mentre a la televisió pública catalana es podia veure com els agents espanyols s'obrien pas entre les multituds a cops de porra i coces per a requisar algunes urnes, el perfil oficial de la Policía va fer el següent tuit: “Buen rollito, respeto, tolerancia y mucho amor (…a los trolls y haters, oídos sordos) ¡Os dejamos las #BuenasNoches más tiernas!”
 
A més, el tuit anava acompanyat d'un vídeo d'uns nens molt petits juganers abraçant-se alguns als altres.
 
Davant el context de la publicació, el periodista Pere Mas els va retreure en una altra piulada: “Si, pongan ahora #1octubreTV3 y verán el buen rollito, respeto, tolerancia y mucho amor que propinó la @policia violentamente contra la población civil indefensa que sólo quería votar. Les tendría que caer la cara de vergüenza.”