Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

El tornado de Salou deixa uns 700.000 euros en danys a particulars

Els danys a particulars pel tornado que va ocórrer fa dues setmanes a Salou (Tarragonès) ascendeixen a un valor de 687.000 euros, segons ha informat avui l’Ajuntament. El Consorci de Compensació d’Assegurances es farà càrrec d’aquests danys, produïts a la matinada del 2 de novembre, segons ha confirmat una delegació del Consorci al consistori. En els pròxims dies, els seus perits es desplaçaran per fer les valoracions tècniques i econòmiques dels desperfectes.

Redacció
Redacció 10/11/2008

El fenomen va ser catalogat com a fet meteorològic extraordinari unit a una inundació extraordinària que va afectar diversos habitatges del barri de la Salut i la zona de Barenys. Per això, els perjudicats poden tenir les indemnitzacions del Consorci, ja que es tracta d’una entitat pública empresarial responsable de cobrir els riscos extraordinaris que no cobreixen les assegurances ordinàries.

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Salou ha rebut fins ara 147 expedients de danys particulars amb una valoració econòmica d’uns 687.000 euros, als quals cal afegir-hi l’1,5 milions dels danys soferts pels equipaments municipals, sobretot la zona esportiva i la nau-magatzem municipal.