Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

El setmanari ‘Dossier Econòmic’ estrena nou disseny i pàgina web

El setmanari ‘Dossier Econòmic‘ ha estrenat nou disseny i nova pàgina web coincidint amb la celebració del seu desè aniversari i tres dies abans de la X Nit de l’Economia i l’Empresa. Pel que fa al nou disseny, portat a terme per PGE Solucions Editorials, l’objectiu és aprofundir en noves peces i millorar la presentació dels diferents gèneres periodístics. La nova fragmentació de la informació ajudarà a una millor comprensió de les notícies. Les tipografies es renoven per fer més llegible el text, fent servir Benton Modern i Benton Gothic, combinades per a imprimir ritme i imatge de seriositat i veracitat als elements estructurals. Al mateix temps, es reforça el caràcter sobri que demanda una publicació d’informació econòmica.

Redacció
Redacció 19/11/2007

La concatenació de tots aquests elements deriva en una presentació elegant, de fàcil lectura i allunyada d’excessos ornamentals, que reforcen la maduresa d’un mitjà que arriba als deu anys. El nou disseny afavoreix la proximitat amb el lector, reorganitza i millora la presentació de continguts, permet una millor navegació i facilita una imatge de rigor periodístic.

Pel que fa a la web, dossiereconomic.cat, neix amb la voluntat de convertir-se en una eina interactiva mitjançant la qual els lectors habituals del paper complementin la seva lectura amb la versió en línia.

A la pàgina trobaran el recull dels continguts de la versió paper des d’aquest mateix dissabte 17 al matí. Però a més, serà una web viva, amb la informació econòmica catalana, espanyola i mundial d’última hora i amb el seguiment dels temes apuntats per la versió en paper. A www.dossiereconomic.cat també podran trobar el millor dels opinadors de Dossier per dir la seva del que està passant en el món de l’economia.

A més, hi haurà informació borsària que anirà actualitzant-se constantment per oferir totes les últimes dades del parquet, amb el desglossament de tots els valors i fons d’inversió. Al web de Dossier també podran trobar altres serveis com els indicadors econòmics, informes de diferents empreses i tota mena de document complementari de les informacions.