Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El setmanari ‘Dossier Econòmic’ celebra aquest mes el seu desè aniversari

El setmanari català d’informació econòmica Dossier Econòmic celebra aquesta setmana el seu desè aniversari, coincidint amb la data de fundació, el 24 de setembre de 1997. Coincidint amb la celebració, Dossier Econòmic publica en la seva edició del 22 de setembre un especial de 32 pàgines amb el més destacat del seu passat, present i futur, amb les millors informacions, dades, protagonistes, firmes del diari i personalitats de la societat política i civil que diuen la seva respecte a aquests deu anys de vida de la publicació.

Redacció
Redacció 18/09/2007

Coincidint amb els seus deu anys, el diari canviarà aviat el seu disseny, inaugurarà una nova pàgina web i ampliarà el seu àmbit geogràfic i temàtic. El setmanari canviarà en el fons i en la forma per, mantenint les essències d’aquesta dècada, adaptar-se a les noves demandes del mercat.

Amb motiu del X aniversari, el Grup Dossier editarà també durant el mes de novembre l’especial ’10 anys d’Economia Catalana’, on es repassarà l’evolució dels factors i sectors econòmics claus de la dècada.

D’altra banda, les instal·lacions del Grup Dossier estan acollint al llarg de 2007 trobades sectorials on els principals agents de cada sector debaten sobre el passat, el present i el futur dels seus àmbits d’activitat.

Per cloure l’any, la X Nit de l’Economia i l’Empresa serà una edició especial d’aquesta festa de l’economia catalana que any rere any ha organitzat Dossier Econòmic. El 21 de novembre serà, a més del reconeixement habitual al més destacat de l’any, l’oportunitat per homenatjar a tots aquells que han fet possible 10 anys de publicació i de Nit de l’Economia.