Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Sergi de los Ríos repetirà com a candidat d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona

Sergi de los Ríos tornarà a ser el candidat d’ERC de Tarragona a les eleccions municipals del proper 22 de maig. L’Assemblea d’ERC de Tarragona ha escollit l’actual portaveu republicà a l’Ajuntament de Tarragona en una assemblea que ha tingut lloc aquest dijous. El 54% de la militància ha optat per De los Ríos, mentre que Quim Vendrell, el candidat que disputada a De los Ríos la candidatura d’ERC a Tarragona, ha obtingut el 26% dels vots dels militants.Sergi de los Ríos ha destacat en el seu discurs que afronta el repte ‘amb il·lusió’ i ha assenyalat que ‘Catalunya necessita una Tarragona forta’, al torn que ha fet un repàs als projectes ‘transformadors’ que ERC ha impulsat per la ciutat.

Redacció
Redacció 28/01/2011

De la seva banda, ha remarcat els més de 20 anys que porta de militància i ha subratllat que va entrar l’any 1989 ‘quan tan sols hi havia 20 militants al partit’. El candidat d’ERC ha afirmat que ‘ja llavors considerava que la política es basava en la humilitat i l’assumpció d’uns valors de municipalisme i republicanisme’, que segons ha apuntat ‘són l’ADN d’ERC’.

Una candidatura ‘plural’
Sergi de los Ríos ha manifestat que ERC ha d’encarar les eleccions municipals ‘amb una candidatura el més plural possible’ que segons ha indicat passa per ‘aglutinar la gent d’esquerres i independentista de Tarragona’.

Quim Vendrell, el president de la secció local d’ERC a Tarragona i l’altre candidat que optava a ser cap de llista, ha assegurat que la jornada ‘ha posat de manifest la força de l’assemblearisme d’Esquerra’ i ha recalcat que la seva intenció ‘és remar en la mateixa direcció que Sergi de los Ríos, mostrant el seu suport al candidat escollit’.