Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El 10è Senglar Rock s’acomiada aplegant un 12% més d’espectadors

La desena edició del Senglar Rock que s’ha celebrat des del passat dijous fins dissabte al parc de les Basses de Lleida ha tancat les seves portes amb un 12% d’espectadors més que en l’edició passada, superant la xifra de 24.000 visitants, segons l’organització. El director artístic del festival, Xavi Fortuny, ha valorat positivament la posada a la venda, per primer cop, de les entrades nocturnes que permetien l’accés al recinte a partir de dos quarts d’una de la matinada. Segons l’organització, prop de 3.000 han estat les entrades que s’han venut d’aquesta modalitat.

Redacció
Redacció 01/07/2007

A l’hora de fer una valoració global del Senglar Rock, Fortuny ha posat una nota “força positiva” als més de tres dies i les més de seixanta actuacions del Senglar Rock’07 i ha explicat que durant el mes d’abril, quan encara no es coneixia el cartell del festival, es va duplicar la venda d’abonaments anticipats respecte la novena edició, fet que suposa “que hi ha gent que va al festival per la seva filosofia i perquè sap que es compliran les seves expectatives”.

En aquesta edició, els organitzadors no han hagut de lamentar cap incident remarcable tot i que sí han denotat mancances en els serveis, concretament pel que fa referència al recorregut que havien de fer els campistes des de la zona d’acampada fins a l’interior del recinte on es desenvolupaven els concerts.

Fortuny també ha assegurat que amb vista a la pròxima edició, l’onzena i que se seguirà celebrant a Lleida, l’organització millorarà el serveis de restauració de l’interior del festival.