Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El seleccionador català de futbol demana un canvi polític a la Federació Espanyola de Futbol

El seleccionador català de futbol, Pere Gratacós, ha fet públic un article d’opinió en el que demana un ‘canvi polític’ a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). El tècnic de Sant Ferriol (Garrotxa) explica que és ‘una llàstima’ que el partit de Catalunya contra Estats Units no s’hagi pogut disputar i creu que la RFEF ha ‘boicotejat les nostres esperances’. Gratacós afirma que no li ha agradat l’actitud del president de l’entitat espanyola, Ángel María Villar, qui ‘ha imposat les seves idees pel camí de l’autoritat, sense cap obertura al diàleg’.

Redacció
Redacció 08/10/2007

L’entrenador de la selecció catalana creu ‘necessari’ el reconeixement de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per part de la federació espanyola i altres institucions. D’aquesta manera Catalunya podria organitzar els partits que cregui oportuns, ‘sempre respectant la normativa’.

Pere Gratacós ha volgut ressaltar la importància dels partits de la selecció per la FCF ja que la impossibilitat de jugar un encontre suposa un greuge econòmic i institucional. ‘S’ha privat a la FCF d’uns ingressos que havien entrat dins el pressupost vigent i que anaven destinats a potenciar el futbol base’, explica.

Gratacós ha destacat també el fet que la Federació Catalana de Futbol i el Govern català hagin treballat ‘de la mà’ fent ‘tot el possible’ per que el partit entre Catalunya i Estats Units es jugués.