Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

El secretari general de la UGT de Catalunya diu que les Cambres de Comerç són paràsits que viuen de les quotes de les empreses

Josep Maria Àlvarez , secretari general de la UGT de Catalunya, ha dit que les Cambres de Comerç són ‘paràsits que viuen de les quotes de les empreses’. Àlvarez ha fet aquestes declaracions en resposta a Javier Gómez-Navarro, president del Consell Superior de Cambres de Comerç i exminsitre socialista, que va dir que ‘els sindicats han de deixar de protegir els vagos’.

‘Em sento insultat’, ha afegit Àlvarez. El líder de la UGT també ha assegurat que Nissan fa terrorisme empresarial perquè ‘més de 4.000 famílies estan en una situació d’incertesa, pendents del que passarà i al cap de 15 dies encara no saben res’. Per Àlvarez l’ERO presentat per Nissan és il·legal i fet des de la ignorància.

Redacció
Redacció 27/10/2008

L’expedient presentat per Nissan no complia el requisits que marca la llei, ha dit Alvarez. Segons el secretari general de la UGT a Catalunya després del rescat de la banca ara cal un rescat de la indústria. ‘El sector industrial no s’ha fet immesament ric com han fet els especuladors’, ha dit Àlvarez que ha afegit que no es pot abaixar el llistó de la inversió en infraestructures. Segons el líder de la UGT no hi ha cap líder mundial que estigui a l’alçada en aquests moments de crisi i ha recordat a Zapatero que ‘té responsabilitats i que no pot continuar dient que la crisi és global i no fer res’.

Àlvarez ha afegit que un sindicat no es pot casar amb ningú i ha dit que l’unica obligació que té l’UGT és defensar els treballadors ‘sigui ministre en Corbacho o no’.