Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El ridícul de Cifuentes: Finalment, anirà a la manifestació del dissabte a Barcelona

Cristina Cifuentes, presidenta de la Comunitat de Madrid, acudirà finalment a la manifestació contra el terrorisme de Barcelona. Dilluns però va fer saber que no tenia previst assistir-hi perquè no havia rebut “cap invitació”.

Redacció
Redacció 23/08/2017
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, acudirà finalment a la manifestació contra el terrorisme que tindrà lloc aquest dissabte a Barcelona, convocada per la Generalitat i l'Ajuntament.
 
Així ho han comunicat aquest dimecres fonts del Govern regional. Ara bé, aquest mateix dilluns la presidenta va dir que no tenia previst assistir perquè no havia rebut “cap invitació o indicació”.
 
“En representació dels madrilenys”
 
Cifuentes finalment participarà en la manifestació “en representació de tots els madrilenys”, segons han informat des del seu equip, que ha destacat que “el Govern de la Comunitat de Madrid, i la seva presidenta, sempre han estat i estaran al costat de les víctimes i treballaran incansablement per generar consensos i acords que ens permetin ser més eficaços en la lluita contra el terrorisme”.
 
L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, interromprà les seves vacances per anar a la manifestació, segons va anunciar el diumenge després d'assistir a la missa en memòria de les víctimes i per la pau que es va celebrar en la Sagrada Família de Barcelona i signar el llibre de condolences habilitat per l'Ajuntament que dirigeix Ada Colau.