Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El Quiosc.cat arriba a Manresa en el marc del cicle de promoció de la lectura ‘Tocats de Lletra’

|

- Publicitat -

En el seu parlament, Madrià ha destacat la col·laboració amb el consistori manresà, que contribueix a ‘remar tots cap al mateix costat’ per fer aflorar la cultura del país i evidenciar-ne la riquesa a través de l’àmplia oferta de publicacions periòdiques, algunes de les quals són referents en el seu sector. De la seva banda, Josep Camprubí, ha dit que la presència del Quiosc.cat a Manresa és una oportunitat de conèixer aquesta diversitat de publicacions.

El Quiosc.cat té com a finalitat ajudar a la promoció i difusió del sector de la indústria cultural de les publicacions periòdiques en català. S’hi presenten fins a 140 publicacions per a tots els públics, sectors i edats. En total, s’hi poden trobar fins a 10.000 exemplars a la venda.

Publicitat

La carpa on s’ubica inclou un quiosc d’informació, vendes i subscripcions; revisters d’exposició; un espai de novetats amb els exemplars més recents; una àrea d’internet per fer compres o subscripcions a les revistes digitalitzades; i un espai infantil de consulta i lectura d’exemplars adreçats als nens on també poden fer treballs manuals.

La presència del Quiosc.cat a Manresa permetrà al públic obtenir descomptes del 50% en les subscripcions que s’hi facin.

Les activitats que s’han programat dins la carpa inclouen una sessió de contes del tacte a càrrec de Beatriz Martín, un recital poètic musical titulat ‘Bombons poètics’ a càrrec de Gemma Reguant i Anna Alemany i un taller d’aromes per acostar-se a les aromes del vi organitzada per la revista Cupatges.

Aquest any, l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català celebra 25 anys d’existència. Actualment aplega 150 publicacions escrites en català de més de 30 temàtiques, que tenen una tirada de mig milió d’exemplars mensuals i dos milions de lectors.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut