Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El que faltava: vagues a Adif i Renfe durant l’agost

El servei de Rodalies cau a trossos, i pel que sembla quan el tinguem traspassat no podrem aprofitar-ne res. Ara són els mateixos treballadors que es queixen: els comitès provincials de Adif i Renfe a Barcelona han convocat mobilitzacions i vagues per als dies 3, 4, 6, 7, 10 i 11 d’agost d’aquest any davant “la falta generalitzada de plantilles i l’abandonament constant de serveis” per part de les dues empreses públiques, segons ha informat el Sindicat Ferroviari.

Redacció
Redacció 18/07/2007

Els treballadors d’Adif i Renfe s’han queixat en un comunicat del “tancament d’estacions, de la privatització o subcontractació del manteniment d’activitats per al bon servei públic”, i també de la “contínua reducció de plantilla en la venda de bitllets, en informació, en atenció al client, en llocs de circulació, maniobres, estacions i terminals, en tallers, en manteniment d’infraestructura i en la intervenció i conducció”.

Davant aquesta situació el Sindicat Ferroviari ha advertit “d’un increment dels riscos d’accidents, de les malalties professionals i dels accidents greus i fins i tot mortals”.