Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

‘El Punt’ presenta la seva nova edició digital

|

- Publicitat -

Quan l’usuari, a partir d’aquest dimarts, navegui per primera vegada per l’edició digital toparà d’entrada amb un mapa polític de Catalunya que l’obligarà a introduir el nom del municipi del seu interès. Si, per exemple, s’introdueix el nom de Caldes de Malavella, apareixeran a la columna de l’esquerra del web totes les notícies relacionades amb el poble ordenades cronològicament. A la columna del mig sortiran les notícies pertanyents a fets lligats als Països Catalans i, a la de la dreta, es publicarà la informació relativa a l’Estat espanyol i de la resta del món.

Serra també ha explicat que han intentat lligar el deure del mitjà d’informar de l’actualitat amb oferir ‘una bona informació de serveis’. El web incorpora la previsió meteorològica del municipi escollit, el calendari de les farmàcies de guàrdia, les defuncions locals o els principals actes d’agenda programats per cada dia.

Publicitat

La informació temàtica de cada secció també està organitzada en clau local. Si l’usuari prem sobre la secció de cultura, totes les notícies pertanyents a la secció que apareixeran a la columna de l’esquerra seran fets culturals d’àmbit local.

El coordinador ha insistit que el web digital no pretén ‘competir amb ningú’ ni ser el ‘més ràpid’. La seva creació es correspon amb una voluntat de defensa del ‘plantejament local’ de l’empresa informativa. Els mateixos periodistes i tècnics que ja treballen per l’edició de paper faran també l’edició digital. ‘La tasca d’informar es durà a terme a partir de demà a través de dos canals’, ha conclòs Serra. L’equip d’informàtics del diari ‘El Punt’ són els únics responsables del nou portal informatiu.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut