Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El PSPV exigeix a Camps que “deixi de mentir” i admeti que als valencians “no ens falta aigua de boca”

La diputada socialista al Congrés i responsable de Medi ambient a la comissió gestora del PSPV-PSOE, Juana Serna, va instar al president de la Generalitat, Francisco Camps, a ‘deixar de mentir, enganyar i insultar’ i a admetre que els valencians ‘tenim aigua per a beure’ perquè a València ‘no li mancada aigua’, segons van informar en un comunicat fonts del partit. En aquest sentit, Serna va assegurar que l’’atac’ del president del Consell és ‘inadmissible’ i que ‘no ho assumirien ni els independentistes radicals’.

Redacció
Redacció 16/04/2008

No obstant això, va considerar que ‘és comprensible que Camps estigui molt disgustat perquè hagi estat un Govern socialista i no del PP el qual hagi solucionat el problema de l’aigua al País Valencià, però hauria de comportar-se com un polític major d’edat’.

La diputada socialista va assegurar que ‘no té sentit’ que el Govern valencià reclami una solució com la qual es planteja per a Barcelona quan el País Valencià ‘ha estat pioner en l’ús dels bancs públics d’aigua amb els regants del Tajo’ i va puntualitzar que l’única diferència ‘és que aquí ja estava feta la infraestructura i a Barcelona han de fer-la’. En qualsevol cas, va insistir que el País Valencià ‘no pateix els problemes d’aigua de la capital catalana’, pel que el que està fent el Govern valencià ‘és alimentar el seu obsessiu atac al Govern de Catalunya.