Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El PSOE minimitza els atacs homòfobs a Gandia

Passivitat i policial i vista grossa política. Això mateix denuncien els Maulets després de la reacció de la polícia i, sobretot, del PSOE. L’organització juvenil també denuncia que fins al moment no ha estat practicada cap detenció ni s’han donat mostres de condemna d’un fet tan greu, una situació similar a la impunitat i indiferència que han seguit les diverses agressions contra les seus dels col.lectius de Gandia

Redacció
Redacció 15/08/2007

Ja són 4 les agressions que han patit diferents persones a Gandia. Els agressors són un grup de persones amb estètica skin i neo-nazi que amb insults feixistes i homòfogs, han sembrat la por a Gandia. El passat 6 de juliol diverses persones van ser agredides. Uns fets davant els quals els responsables del PSOE han mostrat una sospitosa condescendència.

Així doncs, davant d’aquests fets, Maulets ha acusat el PSOE a través d’un comunicat de voler minimitzar les agressions feixistes i homòfobes que s’han produït darrerament a Gandia. A través d’un comunicat, breu i molt dur, l’Assemblea de Maulets de la Safor no només es posiciona clarament en contra de les darreres agressions feixistes-homòfobes i mostrarla seva més absoluta i incondicional solidaritat amb les persones agredides sinó que també retreu al PSOE la seva poisicó.

Concretament, en el text denuncien que un cop més la passivitat de la policia i de les seves autoriats polítiques. El PSOE tant el de Gandia com el del senyor delegat del govern espanyol al País València, responsables de la policia local i nacional respectivament estan mantenint l´actitud de minimitzar la importància d´aquestes agressions fent la vista grossa davant d´agressions cada dia més freqüents i més violentes.

Aquí teniu el comunicat dirigit a l’alcalde:

Sr Orengo, el fem a vosté el màxim responsable de totes les agressions patides fins ara i de les que gràcies a la seua actuació fins al moment de ben segur que haurem de patir en el futur pròxim. De moment són cops i amenaces, però ha de saber que si no hi posa fré el farem igualment responsable dels més que probables nous delictes, i qui sap si amb algun delicte de sang que anirà diractament a tacar les seues mans .