Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

El PSC lamenta que hi hagi un “cert endarreriment” amb les balances fiscals

La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Carme Figueras, ha lamentat aquest dimarts que hi hagi un ‘cert endarreriment’ amb la publicació de les balances fiscals, però ha afegit que ‘no és el més important’, ja que preveu que puguin estar publicades durant els mesos de juliol i agost. ‘Preferim que estigui ben fet’ que no pas ‘ens donin unes xifres que puguin tenir punts fluixos’. Figueras s’ha mostrat convençuda de la ‘voluntat’ de ‘transparència’ del govern espanyol de publicar les balances fiscals i diu que el PSC està ‘content’ que aquestes feines ‘s’estiguin fent’.

Redacció
Redacció 04/06/2008

La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Carme Figueras, ha lamentat aquest dimarts que hi hagi un ‘cert endarreriment’ amb la publicació de les balances fiscals, però ha afegit que ‘no és el més important’, ja que preveu que puguin estar publicades durant els mesos de juliol i agost.

Figueras ha recordat que ‘tant el president espanyol com el vicepresident econòmic tenen aquest comprommís de publicació de les balances fiscals, que s’està treballant’ i que ‘hi ha diferents maneres de càlcul’.