Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El PSC diu que donarà suport a una comissió d’investigació a l’Ajuntament de Barcelona sobre l’hotel del Palau

El portaveu adjunt del PSC al Parlament Joan Ferran ha anunciat aquest dimecres que el seu grup donarà suport a una comissió d’investigació a l’Ajuntament de Barcelona sobre l’hotel del Palau de la Música si és que algun grup la planteja. Després que l’oposició hagi demanat insistentment que el conseller d’Economia comparegui davant la comissió d’investigació del Parlament, ERC va instar CiU a demanar una comissió a l’Ajuntament, i ara el PSC ha anunciat que hi donarà suport si finalment ho reclamen. Això sí, Ferran ha apuntat que llavors haurà de declarar ‘tothom que tingui coses a dir’, també Xavier Trias. ‘Que digui si parlaven del Palau quan estaven de vacances a Menorca amb Millet’, ha afegit.

Redacció
Redacció 17/06/2010

En roda de premsa des del Parlament, Ferran ha indicat que si hi ha una petició de comissió d’investigació a l’Ajuntament, el PSC hi donarà suport, amb l’objectiu que declari ‘tothom que tingui coses a dir’ sobre l’hotel, també el president del grup municipal de CiU, Xavier Trias. ‘Que digui si parlaven del Palau quan estava de vacances a Menorca amb Millet’, ha apuntat.

La portaveu d’ERC al Parlament, Anna Simó, ha recordat que el seu grup presenta una moció a l’Ajuntament per aturar el projecte de l’hotel i per fer una auditoria externa del procediment urbanístic i administratiu. De fet, ha apuntat que ERC sempre s’ha posicionat en contra d’aquest hotel, i ara la moció és un pas més. ‘Ens demanem què votarà CiU al ple de l’Ajuntament aquest divendres’, ha remarcat.

En aquest sentit, i com ja va avançar el diputat Pere Bosch dins de la comissió d’investigació, Simó ha deixat clar que ‘per ERC no serà’ si la federació vol impulsar una comissió en el marc de l’Ajuntament de Barcelona. En tot cas, ha recordat que aquest afer ja s’està investigant i que el conseller ha de declarar dilluns.