Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

El primer discurs de Montilla en el Debat de Política General

El president de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat aquest dimecres, durant el seu discurs en el debat de política general al Parlament, que l’economia catalana disposa de ‘bona salut’ i ha assegurat que ‘no és el moment de perdre la confiança ni de fomentar el pessimisme que no es correspon amb la situació real’. El president ha destacat el creixement econòmic i la creació d’ocupació i ha cridat a tenir ‘confiança’ en el futur de l’economia del país.

Redacció
Redacció 26/09/2007

Montilla s’ha estrenat com a president de Catalunya en el Debat de Política General. Montilla ha destacat la ‘bona salut’ de l’economia catalana i crida a tenir ‘confiança’ i no fomentar el ‘pessimisme’. També ha reiterat la seva voluntat de diàleg amb l’oposició i lloa Piqué, ‘una de les veus més intel·ligents’ dels últims anys.

El president de la Generalitat, José Montilla, ha iniciat el seu discurs en el debat de política general reiterant la seva voluntat de diàleg amb els grups de l’oposició, com ja va fer en el debat d’investidura. Montilla ha volgut dedicar els primers minuts de la seva intervenció al Parlament per tenir un ‘agraïment sincer’ cap a l’expresident del PPC, Josep Piqué, de qui ha dit és ‘una de les veus més intel·ligents i ponderades dels últims anys’. Montilla ha donat la ‘benvinguda a Sirera’ i ha dit esperar que trobi en Piqué ‘el referent i el mestratge adequat’.