Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

El primer congrés català de comunicació política penja el cartell de complert

Falten deu dies perquè Barcelona aculli el I Congrés de Comunicació Política de Catalunya i ja no queden places per assistir-hi. Amb més de 200 persones confirmades, s’han tancat les inscripcions per aquest esdeveniment, que tractarà sobre les estratègies de campanya i de govern i que comptarà amb experts de reconeguda trajectòria. El congrés s’ha definit amb un format innovador de taules rodones perquè els assistents puguin dir la seva. Pel congrés passaran, entre ponents i moderadors, un total de 23 professionals de la comunicació política i empresarial com Daniel Ureña, Yago de Marta, Toni Aira, Joan Navarro, Yuri Morejón, Antoni Gutiérrez-Rubí, Xavier Peytibi, Àlex Terés i Saül Gordillo.

Redacció
Redacció 20/01/2011

El llistat de ponents del congrés és el següent: Daniel Ureña, soci-director de MAS Consulting España; Yago de Marta, consultor Internacional en Comunicació Personal i Oratòria; Àlex Terés, director de ST Politics; Mikel Cabello, consultor; Àstrid Alemany, speechwriter; Joan Navarro, especialista en comunicació política; Juan Víctor Izquierdo, soci-director de The Mamasú Agency; Antoni Gutierrez Rubí, director d’Ideograma; Toni Aira, doctor en comunicació i professor a la URL i a la UOC; Xavier Peytibi, consultor a Ideograma; Saül Gordillo, periodista i director de l’ACN; Yuri Morejón, politòleg; Albert Sáez, director adjunt de ‘El Periódico de Catalunya’ i Maria Llorach, especialista en Direcció Estratègica de la Comunicació

La trobada, que es farà a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna, també comptarà amb activitats complementàries com el ‘Beers & Polítics’, una iniciativa que va néixer ja fa quatre anys amb l’objectiu de debatre de manera informal sobre l’actualitat política i comunicativa i que s’organitza a través de converses i preguntes dels assistents a un ponent que és diferent en cada edició. S’ha celebrat a Bilbao i a Barcelona, entre d’altres ciutats.

Aquest congrés se celebrarà a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, i va dirigit a professionals de la comunicació política, partits, assessors, acadèmics, consultors, administracions i institucions, entre d’altres.

Està organitzat per dos professionals del sector, Àstrid Alemany i Maria Llorach i compta amb la col·laboració de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques (SCCiEP), entitat filial del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, creada ara fa un any amb la voluntat de millorar el desenvolupament democràtic a través del coneixement de les ciències i tècniques de la comunicació i el màrqueting.

Relacionats