Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El president Montilla torna a la feina reunint part del Govern per coordinar els dispositius de l’operació tornada de vacances

El president de la Generalitat, José Montilla, mantindrà aquest divendres una reunió de treball amb part del Govern per coordinar els dispositius de l”operació tornada’ de vacances. El president ha convocat al Palau de la Generalitat el vicepresident i actual president en funcions, Josep-Lluís Carod-Rovira, el conseller d’Interior i Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, el cap del Departament d’Economia i Finances, Antoni Castells, i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.

Redacció
Redacció 24/08/2007

El president català ha convocat aquesta trobada per coordinar amb el vicepresident i els consellers els dispositius relatius a l”operació tornada’ de les vacances. Així, faran un repàs de les principals mesures a adoptar per garantir al màxim la mobilitat dels ciutadans i analitzaran les repercussions que pugui tenir la tornada dels barcelonins sobre el consum i el subministrament elèctric.