Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Montilla es reuneix amb Kris Peeters, ministre-president de Flandes

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, s’ha reunit aquest dijous al matí amb Kris Peeters, ministre-president de Flandes. Peeters és a Barcelona per assistir a la 8ª Conferència anual de presidents de les Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG) que s’inaugura aquesta tarda a les tres. Es tracta de representants de 73 regions que es troben cada any per debatre el interessos de les seves zones. Durant la trobada es constituiran dos grups de treball, un sobre l’agenda europea i l’altre sobre el futur de REGLEG, i es discutirà i adoptarà la Declaració de Barcelona, que serà tramesa a les instàncies europees.

Redacció
Redacció 16/11/2007

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, s’ha reunit aquest dijous al matí amb Kris Peeters, ministre-president de Flandes. Peeters és a Barcelona per assistir a la 8ª Conferència anual de presidents de les Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG) que s’inaugura aquesta tarda a les tres. Es tracta de representants de 73 regions que es troben cada any per debatre el interessos de les seves zones. La 8ª Conferència anual de presidents de les Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG), de caràcter anual, té lloc a Barcelona perquè Catalunya ostenta la presidència de REGLEG durant aquest any. L’objectiu de la trobada és la defensa dels interessos de les regions amb poder legislatiu a la Unió Europea i en aquesta ocasió vindrà marcada pel Tractat de Lisboa, aprovat l’octubre passat pel Consell Europeu.

Durant la trobada es constituiran dos grups de treball, un sobre l’agenda europea i l’altre sobre el futur de REGLEG, i es discutirà i adoptarà la Declaració de Barcelona, que serà tramesa a les instàncies europees.