Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

El PPC transforma una puntada de peu a un activista en una entrebancada nerviosa

El PP de Sabadell defensa que Esteban Gesa es va “entrebancar” durant el míting del president espanyol, Mariano Rajoy d'aquest dilluns. Segons recull l’ACN, Gesa ha explicat que en un moment determinat diversos assistents es van veure “involucrats en un altercat” enmig del qual es trobava ell “mirant de facilitar la mobilitat i d'evitar incidents majors ja que hi havia persones grans que requerien de suport amb bastons o muletes”. Al seu torn, la presidenta del PPC ha negat una “actuació violenta” del candidat de Sabadell i ha atribuït l’incident a “actituds de nerviosisme”.

Redacció
Redacció 19/05/2015

Segons el PPC el vídeo que ha circulat sobre l’agressió del candidat del PP de Sabadell al míting de Rajoy pateix una  “descontextualització” dels fets i té  poca qualitat d’ imatge per la qual cosa  “no es pot dilucidar la realitat del que va ocórrer”.
 
La presidenta del PPC també ha negat una “actuació violenta” del candidat de Sabadell. “En cap cas hi hauria hagut una actuació violenta; seran actituds de nerviosisme”, ha afirmat la líder popular que ha explicat que havia visionat algunes imatges per Internet dels incidents i ha negat haver vist cap actitud de els que alguns atribueixen al candidat de Sabadell i ha recordat que: “Entre les actituds de nerviosisme i la violència, hi ha un pas molt gran”.