Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El PP demana a Duran que es preocupi menys pels càrrecs i més dels catalans

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat aquest dilluns al líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i a la seva formació política que es preocupi menys per ‘assolir càrrecs i per les lluites de poder i pensi més en els problemes reals de Catalunya’.

La líder dels populars catalans ha declarat que no es pot un dia apostar per la sociovergència i després dir, com ha explicat Duran, que és molt poc probable aconseguir aquest acord entre el PSC i CiU. Encara ha anat més enllà quan ha assegurat que Duran ha fet ‘marxa enrere pressionat per la crisi interna amb seu soci de CDC’.

Redacció
Redacció 28/10/2008

En roda de premsa a la seu del partit, Sánchez-Camacho ha destacat que els catalans no tenen amb CiU el principal partit de l’oposició, ja que, ha destacat, es preocupa més per les seves baralles internes que per donar lideratge a Catalunya i donar solucions als problemes dels ciutadans. En aquest sentit, li ha reclamat a Duran i Lleida que ‘no jugui al joc de les fantasies polítiques per no parlar dels problemes reals dels catalans’.