Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PPC creu que la participació de CDC i ERC a la marxa de Brussel·les fa anar ‘enrere’ Catalunya

|

- Publicitat -

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha presidit la tarda d’aquest dijous a l’Auditori del Centre d’Estudis i Recursos Culturals de Barcelona- la reunió de la junta directiva del PPC. Durant la trobada, els membres de la junta han analitzat els resultats de les eleccions que han tingut lloc a Galícia i el País Basc, i s’han iniciat també els preparatius en vistes a a les pròximes eleccions europees.

En aquest sentit, ha assenyalat que ‘CiU no pot pretendre liderar l’oposició amb projectes que no interessen a la gran majoria de catalans’. També ha reivindicat el paper protagonista del PPC en el lideratge de l’oposició i en l’espai de centre dreta liberal a Catalunya.

Publicitat

D’altra banda, Sánchez-Camacho ha anunciat que la junta directiva del PPC nomena avui el comitè de campanya per a les pròximes eleccions europees, que dirigirà el secretari general del PPC, Jordi Cornet. ‘En posem a treballar a partir d’avui per aconseguir un magnífic resultat a les europees, com a ha succeït a Galícia i el País Basc; el partit està mobilitzat i els resultats ha deixat palès que ha començat la decadència del PSOE de José Luis Rodríguez Zapatero’, ha afirmat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut