Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El PPC creu que la participació de CDC i ERC a la marxa de Brussel·les fa anar ‘enrere’ Catalunya

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, ha lamentat aquest dijous que ‘les actituds tant de CDC com ERC estan duent Catalunya a la política de cranc: caminar cap a enrere i viure dins la closca’. Ha fet aquestes declaracions en referència a la participació de les dues formacions a la manifestació dels 10mil a favor de l’autodeterminació convocada per aquest dissabte a Brussel·les. Camacho, que ha obviat referir-se a les pràctiques anticatalanes del PP a l’Eurocambra, ha assegurat que ‘el que necessiten els catalans són polítics que busquin solucions per els problemes de l’atur’ i ‘que es resolguin les dificultats que estan patint actualment les empreses i els autònoms’.

Redacció
Redacció 06/03/2009

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha presidit la tarda d’aquest dijous a l’Auditori del Centre d’Estudis i Recursos Culturals de Barcelona- la reunió de la junta directiva del PPC. Durant la trobada, els membres de la junta han analitzat els resultats de les eleccions que han tingut lloc a Galícia i el País Basc, i s’han iniciat també els preparatius en vistes a a les pròximes eleccions europees.

En aquest sentit, ha assenyalat que ‘CiU no pot pretendre liderar l’oposició amb projectes que no interessen a la gran majoria de catalans’. També ha reivindicat el paper protagonista del PPC en el lideratge de l’oposició i en l’espai de centre dreta liberal a Catalunya.

D’altra banda, Sánchez-Camacho ha anunciat que la junta directiva del PPC nomena avui el comitè de campanya per a les pròximes eleccions europees, que dirigirà el secretari general del PPC, Jordi Cornet. ‘En posem a treballar a partir d’avui per aconseguir un magnífic resultat a les europees, com a ha succeït a Galícia i el País Basc; el partit està mobilitzat i els resultats ha deixat palès que ha començat la decadència del PSOE de José Luis Rodríguez Zapatero’, ha afirmat.