Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El PP qualifica d’al·lucinació nacionalista la proposta de canviar el nom de Spanair

El president del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha qualificat d”al·lucinació nacionalista’ la proposta de canviar el nom de la companyia Spanair, com va proposar aquest dimarts el president municipal d’ERC, Jordi Portabella. Fernández Díaz ha assegurat que només un dirigent independentista pot pensar que el més important ara és canviar el nom de la companyia perquè no pugui associar-se amb l’Estat espanyol. En aquest sentit, ha afirmat que aquest és un pensament que convida a anar a un psiquiatra i que no és propi d’un governant amb interessos públics.

Redacció
Redacció 05/02/2009

En aquesta línia, el regidor del PP considera que ara cal pensar en mantenir els llocs de treball i aconseguir que Barcelona tingui un aeroport de ‘primera’. Fernández ha explicat que el més important per l’Aeroport és que passi d’una gestió pública a una privada.

També ha recordat que falten sis mesos per la inauguració de la nova terminal i que amb l’entrada de la companyia Spanair la prioritat passa per aconseguir una millor connectivitat i gestió aeroportuària amb garanties de futur.