Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El PP no suspendrà Carlos Fabra fins que no hi hagi una condemna ferma

El PP valencià s’entestà a defensar a capa i espasa una de les seves vaques més sagrades, el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, imputat per diversos delictes contra l’Administració pública i acusat d’uns suposats delictes fiscals.

En la ponència del 12è Congrés regional, celebrat aquest cap de setmana a València, els populars han decidit que només expedientaran Fabra en cas que hi hagi una ‘condemna ferma en un procediment penal’ contra el polític, conegut com ‘El Padrino’ de Castelló. La investigació sobre Fabra, a qui demanen que expliqui l’origen de sis milions d’euros sense justificar, podria acabar esquitxant a un gran nombre d’alts càrrecs del partit de Francisco Camps.

Redacció
Redacció 20/10/2008

La ponència del 12è Congrés blinda a Carlos Fabra i d’altres populars implicats, com l’Alcalde de Torrevella, Pedro Hernández, que està imputat per un pilotasso urbanístic o l’exbatlle d’Alacant, Luis Díaz Alperi, entre d’altres.

Resulta paradoxal que, després de blindar aquests alts càrrecs en la ponència, els populars aprovessin també un ‘compromís ètic’ per tal de ‘vetllar per la correcta actuació’ dels militants.