Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1101
La República

El PP demana exhibir la Copa del Món de ‘la roja’ al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona

Després de l’estira-i-arronsa entre C’s, PP i l’Ajuntament de Barcelona per les pantalles gegants que havien de permetre als barcelonins seguir els partits de ‘la roja’, ara el president del grup municipal del PP al consistori, Alberto Fernández Díaz, ha demanat al consistori que exhibeixi la Copa del Món de futbol que va guanyar la selecció espanyola de futbol ni més ni menys que al Saló de Cent. Fernández Díaz creu que s’hauria de traslladar el trofeu -que actualment s’exhibeix al Museu Olímpic rebatejat com a Juan Antonio Samaranch- a aquest lloc ‘cèntric i emblemàtic’ que oferiria als ciutadans més opció de visitar la copa. A més, demana que s’ampliïn els horaris i dies de visita -de 10 a 18h- per ser incompatibles amb l’horari laboral i escolar.

Redacció
Redacció 13/01/2011

El dirigent popular que ha visitat el Museu Olímpic, ha constatat que les cues per fer-se la foto amb la Copa del Món en un dia feiner ‘confirmen l’interès dels barcelonins per visitar el trofeu’. Ha recordat que en altres ciutats com Madrid, València o Sevilla el trofeu s’ha exposat en llocs cèntrics com a Ajuntaments o seus de la comunitat amb horaris més amplis de 10 h a 20h.

Fernández Díaz ha demanat ‘a l’Ajuntament que no tingui complexos i ofereixi més difusió sobre la visita de la Copa del Món perquè els barcelonins sàpiguen que el trofeu s’exposa a Barcelona fins al 15 de gener’.