Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PP de València podria haver rebut 420.000 euros en concepte de comissions de Correa

|

- Publicitat -

Així, entre 1996 i 2004, Correa va desenvolupar ‘un conjunt de relacions i contactes que li van permetre crear un cercle de persones que o bé li concedien l’organització d’esdeveniments d’acord a la seva posició dins del partit o bé, quan obtenien un càrrec públic, facilitaven l’entrada de les empreses de Correa a l’administració que governaven’.

Televisions de plasma

Publicitat

‘Per guanyar-se el favor dels responsables polítics entregava dons de tota mena, des de diners en efectiu a regals de luxe, cotxes, pantalles de televisió de plasma o altres objectes’, detalla la resolució judicial. Així, Correa va aconseguir crear ‘una relació estable’ amb els dirigents del PP ‘guanyant la seva confiança i alhora afavoria l’obtenció de negoci per a les seves empreses’.

Els vestits d’en Camps

També assenyala que el president d’Orange Market, Álvaro Pérez, ‘el Bigotes’, va pagar vestits al president de la Generalitat, Francisco Camps, per import de 12.783 euros i que aquest hauria pogut facilitar a canvi la concessió d’adjudicacions a aquesta empresa.

Segons la interlocutòria, Camps va acudir a les botigues de Madrid Milano i Forever Young a instàncies del president d’Orange Market amb la finalitat d’‘adquirir roba’, ja que en aquests establiments treballava el sastre José Tomás, que era una ‘persona de la seva confiança’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut