Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

El PP de Blanes dóna suport a una moció per reclamar la tornada de TV3 al País Valencià

El portaveu del grup municipal del Partit Popular (PP) a l’Ajuntament de Blanes, Celestino Lillo, va donar suport al ple d’aquest dilluns a la nit a la moció presentada per la portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Conxita Boldú, on es reclamava que s’arribi a un acord entre els governs de Catalunya i el País Valencià perquè els canals de ràdio i televisió autonòmics catalans arribin al territori amb normalitat. La moció també va comptar amb el suport de tota la resta de forces que conformen el consistori blanenc. El popular deixarà de ser portaveu els propers mesos i no encapçalarà les llistes les properes eleccions municipals.

Redacció
Redacció 02/03/2011
El popular Celestino Lillo va decantar-se ahir a la nit a favor de la moció presentada per ERC en el transcurs del plenari municipal a l’Ajuntament de Blanes. El document feia referència explicita a les gestions per part del Partit Popular pel que fa a l’apagada dels repetidors de TV3 al País Valencià; ‘després d’un llarg procés de setge per part del govern de la Generalitat Valenciana format pel Partit Popular i encapçalat pel seu president Francisco Camps, aquests han aconseguit el seu objectiu pel qual ACPV s’ha vist obligada a deixar de reemetre el senyal que permetia les emissions de TV3 en aquest territori’, apuntava la moció.

El document manifesta el rebuig a les pressions exercides per part del Govern valencià sobre Acció Cultural del País Valencià i la posterior desconnexió, reclamant un acord entre els governs català i valencià perquè tots els respectius canals de ràdio i televisió autonòmiques arribin als dos territoris amb normalitat, i demana al Govern de Catalunya que consideri una prioritat el tancament d’aquest acord el més aviat possible.